Frokost menu

Mandag - søndag

Fra kl. 12:00 - 16:00

SPRØD RØDSPÆTTEFILET FRA MALSK

Med Asparges mayo & asparges crudeté
Anrettet som stort smørrebrød på rugbrød med mel fra Mejnerts mølle
Tilvalg af Håndpillet Rejer kr. 40,-

120 Kr.

HØNSESALAT MED ASPARGES

Toppet med nye ærter, sprødt kyllingeskind søde sennepsløg
Anrettet som stort smørrebrød på rugbrød med mel fra Mejnerts mølle

120 Kr.

FROKOST TALLERKEN

Indeholder 3 slags emner med topping og tilbehør
Hertil serveres rugbrød på mel fra Mejnerts mølle
Tilvalg Af sild som første servering:
Malsk Marineret Hel sildefilet serveret med karrysalat, løg & kapers kr. 55,-

120 Kr.

MALSK SALATBOWL MED RAMSLØGSREJER

Lavet af sæsonens salater, nye DK-kartofler, mayonnaise,
Markens grønt som crudeté, kerner & sylt
Hertil brød og smør

110 Kr.

PARISERBØF

Stor bøf af Oksesmåkød på smørstegt brød
pickles, peberrod, rødbede, rødløg, kapers & æggeblomme
Hertil serveres Håndskårne fritter

155 Kr.

KARTOFFELMADEN

På Nye kartofler fra Hyldemarken
Med Aspargesmayo, danske asparges fra Den Gamle Gaard
Selvplukket urter, søde løg & karse
Anrettet som stort smørrebrød på rugbrød med mel fra Mejnerts mølle

115 Kr.

RILETTE AF OKSE SOM STOR LUN SANDWICH

Sandwichbolle med Agurkerelish, Bagte søde tomater
syltet rødløg, Ramsløgsmayo, Sommer romaine
Hertil serveres grove fritter med Chili dip.

145 Kr.

OSTeplanken

3 slags oste udvalgt i samarbejde med Ostebørsen ved Vemmelev
Serveres med sirup syltet Nødder & Æblemarmelade samt smør ristet rugbrød

95 Kr.

dagens sødt

Malsk bud på sæsonens sødt
Tænkt som kage eller trifli, spørg endelig hvad dagens sødt er

55 Kr.

Se vores andre menuer:

Scroll til toppen