FROKOSTMENU
tirsdag - søndag
Fra kl. 12:00 - 16:00
STEGTE SILD
Malsks stegte sild med garniture af løg, gulerod, kapersremoulade & tyttebær, på rugbrød af mel fra Grøn Fokus
Lille kr. 89,- / Stor kr. 149,-
VARMRØGET LAKS
I stor hjemmelavet tartelet med rygeost, dildmayonnaise,
sæsonens crudité, søde løg & urter
Lille kr. 89,- / Stor kr. 149,-
GRÆSKAR & HUMMER MUSLINGEBISQUE
Vinterens svar på den perfekte suppe.
Hertil bagt torsk & to slags græskar
Lille kr. 99,- / Stor kr. 169,-
JULETALLERKEN
4 juleinspireret emner.
Æg, håndpillede rejer & frisk dild.
Gravad laks & rævesauce.
Rørt julepostej, søde løg & cornichoner,
Sprød rillette af gris, æble-løgchutney,
hertil smør & rugbrød på mel fra Grøn Fokus
kr. 199,-
SPRØD RØDSPÆTTEFILET
Citronmayonnaise, små bagte tomater crudité & råsyltet tyttebær. Anrettet som stort smørrebrød på rugbrød af mel fra Grøn Fokus
kr. 155,-
Tilvalg af håndpillede rejer kr. 44,-
RØRT TATAR
Af skært okseinderlår, syltede svampe, karseemulsion & friteret grønkål, samt håndskårne fritter
Lille kr. 129,- / Stor kr. 189,-
JULESANDWICH
Rustik bolle med saftig rillette af gris, estragonmayonnaise,
syltet rødkål, BBQ & frisk agurkerelish. Hertil grove fritter
kr. 189,-
OSTEPLANKEN
3 slags oste udvalgt i samarbejde med Ostebørsen ved Vemmelev.
Hertil smørristet rugbrød,
sæsonens chutney & sirupsyltet nødder.
Kr. 129,-
ÆBLETRIFLI
Havrecrumble & vaniljecreme.
kr. 65,-
RIS A LA MANDE
Lun kirsebærsauce
kr. 89,-
SØDT TIL KAFFEN
3 slags småt sødt
Kr. 35,-
BØRNEKYLLING
Pankopaneret kyllingebryst med grøntsticks, remoulade & grove fritter
kr. 95,-
BØRNEDESSERT
3 slags is & skumfiduser
kr. 35,-
Ved allergener spørg venligst personalet.