AFTENMENU

Kun skaldyr hver fredag i marts

aftenmenu 2 retter

Retænkt gulerod
broccoliskud, rød syre & sauce nage

Stegt bryst af landkylling
spæde hvidløg, pommes fondant & ramsløgssauce

kr. 295,- pr. kuvert

Vinmenu 2 glas
kr. 250,- pr, kuvert

aftenmenu 4 retter

Retænkt gulerod
broccoliskud, rød syre & sauce nage

Skreitorsk mosaik
balugalinser & hummersauce

Stegt bryst af landkylling
spæde hvidløg, pommes fondant & ramsløgssauce

Pære
havtorn & kærnemælk

kr. 495,- pr. kuvert

Vinmenu 4 glas
kr. 450,- pr, kuvert

aftenmenu 6 retter

Frisk Stenbiderrogn
dildemulsion & citronskum

Retænkt gulerod
broccoliskud, rød syre & sauce nage

Skreitorsk mosaik
balugalinser & hummersauce

Stegt bryst af landkylling
spæde hvidløg, pommes fondant & ramsløgssauce

Sprød hvidskimmel & trøffel
”den Hvide Dame” & saltet æblechutney

Pære
havtorn & kærnemælk

kr. 595,- pr. kuvert

Vinmenu 6 glas
kr. 550,- pr, kuvert

á la carte

Forret

Frisk Stenbiderrogn
dildemulsion & citronskum
kr. 135,-

Hovedretter

Pocheret havtaske
spæde hvidløg, pommes fondant & hummersauce
kr. 295,-

Højreb & Bearnaise
brændt løgpure, spæde hvidløg & håndskårne fritter
kr. 295,-

300 gr. Sashi Ribeye
glaceret gulerod, spæde broccoli
håndskårne fritter & bearnaisesauce
kr. 395,-

Børnekylling som Malsk nuggets
håndskårne fritter, remulade & grøntsticks.
kr. 95,-

Ost & dessert

4 slags ost
3 slags sæsonbestemt tilbehør,
smørstegt rugbrød & knækbrød.
kr. 135,-

Pære
havtorn & kærnemælk
kr. 125,-

Ønske om vegetarisk eller veganske muligheder, imødekommer vi meget gerne, blot oplys ved borbestilling hvilke behov vi skal opfylde.

Scroll to Top