AFTENMENU
Kun skaldyr hver fredag i marts
aftenmenu 2 retter
Retænkt gulerod
broccoliskud, rød syre & sauce nage
Stegt bryst af landkylling
spæde hvidløg, pommes fondant & ramsløgssauce
kr. 295,- pr. kuvert
Vinmenu 2 glas
kr. 250,- pr, kuvert
aftenmenu 4 retter
Retænkt gulerod
broccoliskud, rød syre & sauce nage
Skreitorsk mosaik
balugalinser & hummersauce
Stegt bryst af landkylling
spæde hvidløg, pommes fondant & ramsløgssauce
Pære
havtorn & kærnemælk
kr. 495,- pr. kuvert
Vinmenu 4 glas
kr. 450,- pr, kuvert
aftenmenu 6 retter
Frisk Stenbiderrogn
dildemulsion & citronskum
Retænkt gulerod
broccoliskud, rød syre & sauce nage
Skreitorsk mosaik
balugalinser & hummersauce
Stegt bryst af landkylling
spæde hvidløg, pommes fondant & ramsløgssauce
Sprød hvidskimmel & trøffel
”den Hvide Dame” & saltet æblechutney
Pære
havtorn & kærnemælk
kr. 595,- pr. kuvert
Vinmenu 6 glas
kr. 550,- pr, kuvert
á la carte
Forret
Frisk Stenbiderrogn
dildemulsion & citronskum
kr. 135,-
Hovedretter
Pocheret havtaske
spæde hvidløg, pommes fondant & hummersauce
kr. 295,-
Højreb & Bearnaise
brændt løgpure, spæde hvidløg & håndskårne fritter
kr. 295,-
300 gr. Sashi Ribeye
glaceret gulerod, spæde broccoli
håndskårne fritter & bearnaisesauce
kr. 395,-
Børnekylling som Malsk nuggets
håndskårne fritter, remulade & grøntsticks.
kr. 95,-
Ost & dessert
4 slags ost
3 slags sæsonbestemt tilbehør,
smørstegt rugbrød & knækbrød.
kr. 135,-
Pære
havtorn & kærnemælk
kr. 125,-
Ønske om vegetarisk eller veganske muligheder, imødekommer vi meget gerne, blot oplys ved borbestilling hvilke behov vi skal opfylde.