AFTENMENU

aftenmenu 2 retter

Nordsørejer
grønne tomater,
dildolie & kærnemælk

Filet af krondyr
saltbagt rødbede,
røget kartoffel &
sauce Espagnole

kr. 325,- pr. kuvert

Vinmenu 2 glas
kr. 250,- pr, kuvert

aftenmenu 4 retter

Nordsørejer
grønne tomater,
dildolie & kærnemælk

 Græskar
sprødt, skum & syltet

Filet af krondyr
saltbagt rødbede,
røget kartoffel &
sauce Espagnole

 Brunsviger
vanilje & pære

kr. 525,- pr. kuvert

Vinmenu 4 glas
kr. 450,- pr, kuvert

aftenmenu 6 retter

Nordsørejer
grønne tomater,
dildolie & kærnemælk

Græskar
sprødt, skum & syltet

Vagtel
trøffel, majs &
kørvelssauce

Filet af krondyr
saltbagt rødbede,
røget kartoffel &
sauce Espagnole

Cremet høost
kantareller & boghvede

Brunsviger
vanilje & pære

kr. 625,- pr. kuvert

Vinmenu 6 glas
kr. 550,- pr, kuvert

á la carte

Forret

Nordsørejer
grønne tomater,
dildolie & kærnemælk
kr. 130,-

 Græskar
sprødt, skum & syltet
kr. 125,-

Vagtel
trøffel, majs &
kørvelssauce
kr. 135,-

Hovedretter

 Pocheret pighvar
beder & hummersauce hertil kartoffelrøsti
kr. 295,-

Højreb & Bearnaise
efterårsgrønt & håndskårne fritter
kr. 325,-

300 gr. Ribeye
efterårsgrønt, håndskårne fritter & bearnaisesauce
kr. 395,-

Ost & dessert

4 slags ost
3 slags sæsonbestemt tilbehør,
smørstegt rugbrød & knækbrød
kr. 135,-

 Brunsviger
vanilje & pære
kr. 125,-

Tre slags småt sødt
kr. 35,-

Til børnene

Børnekylling som Malsk nuggets
håndskårne fritter, remulade & grøntsticks.
kr. 95,-

Børnedessert
tre slags is & skumfiduser
kr. 35,-

Ønske om vegetarisk eller veganske muligheder, imødekommer vi meget gerne, blot oplys ved borbestilling hvilke behov vi skal opfylde.

Scroll to Top