Varmevejledninger

Har du brug for en varmevejledning?

Herunder finder du vores forskellige varmevejledninger til vores mad ud af huset menuer. Alle vejledninger er “vejledninger” og erstatter ikke sund fornuft og mavefornemmelse. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 58 55 06 45, eller på mail kontakt@malsk.dk.

Nytårsvarmevejledning 2023/2024

Årets Gang, Efterår (oktober/november)

Forretterne er anrettet og klar til servering. Hvis det ikke skal nydes med det samme, anbefaler vi, at det anbringes på køl. Ligeledes er desserterne klar til servering, og opbevares på køl inden da.

Salater, desserter og dressinger leveres i porcelæn og er klar til servering. Mens forretterne spises, anbefaler vi, at det anbringes på køl.

Varmevejledning:

Den varme mad er sat i varmebestandig emballage og tåler varme, når låget er taget af.

  • Oksekødet er fortilberedt og varmes 160 grader i 20 minutter
  • Svinefilet varmes 160 grader i 20 minutter.
  • Grøntsagerne varmes 160 grader i 10 minutter.
  • Kartoflerne varmes 160 grader i 15 minutter.
  • Saucen anbringes i en passende gryde og koges op under omrøring.
  • Brødet kan lunes hvis det ønskes, spises til forretten.

Da der kan være forskel på vejledende tider og hvilken ovn man har, anbefaler vi at benytte en kødnål eller en urtekniv, til at stikke til midten af kødet, for at tjekke, om der skal varmes yderligere. Er spidsen kold, varmes yderligere.

Scroll to Top