Aften menu

Tirsdag - lørdag 17.30 - 21.00

Fra kl. 17.30 - 21.00

MALSK PLUK SELV

Forretter
Hvide Asparges
Hollandaise – Jomfruhummer – Urter

135,- Kr.

Tun
Citrus – Radise – Ærter – Brøndkarse

130,- Kr.

Okse Tatar 0.5
Rørt – Ramsløg – Brændt Løg – Brødchips

135,- Kr.

Hovedretter
Stegt Havbars
Nye kartofler – Grønne asparges – Ramsløgssauce

230,- Kr.

Rib eye (300gr.) Sashi
Spæd sommersalat – Håndskårne fritter – Bearnaise

385,- Kr.

Stegt Bryst af Kylling
Nye kartofler – Hvide asparges – Hvidløg – Rabarber

230,- Kr.

Helstegt Oksehøjreb
Saltbagt gulerod – forårsløg – Håndskårne fritter – Bearnaise

255,- Kr.

Som ad libitum

290,- Kr.

OST & DESSERT

3 slags ost * 4 slags ost * 5 slags ost

100 Kr.            125 kr.           150 Kr.

Rabarber
Mousse – Sorbet – Hvid chokolade – skovsyre

125,- Kr.

Citron
Tærte – Marengs – Vanilje – kakao

130,- 

 

BØRNEMENU

Sprød Rødspættefilet
Grønt snacks – Dip – Håndskårne fritter
85 Kr.

Fra kl. 17.30 - 21.00

MALSK LOKAL MENU

4 retters menu

MALSK LOKAL 4-RETTERS MENU

Hvide Asparges
Hollandaise – Jomfruhummer – Urter

Tun
Citrus – Radise – Ærter – Brøndkarse

Unghane bryst
Asparges – Hvidløg – Rabarber – Nye kartofler


Rabarber
Mousse – Sorbet – Hvid chokolade – skovsyre

4 retter
kr. 495,-

4 retter + 4 glas vin
kr. 855,-

Scroll til toppen