Afbestillingsregler

Har du behov for at afbestille eller ændre din booking?

Afbestilling og/eller ændring af bookinger sker af mange forskellige årsager. Derfor er Malsk Spisehus altid åbne for at finde en løsning, som i sidste ende giver mening for dig som gæst, samt os som restauratør. Står du i en situation hvor du overvejer at aflyse en booking, anbefaler vi derfor, at du altid kontakter os, således vi kan finde den rigtige løsning for os alle.

Bemærk at afbestilling af mad ud af huset, møder og/eller selskaber på Malsk Spisehus, altid skal ske skriftligt til kontakt@malsk.dk.

Følgende afbestillingsregler gælder samtlige bookinger hos Malsk Spisehus, incl. B2B, events, o.lign.

Ved afbestilling af mad ud af huset

Ved 11 kuverter og op efter:

 • Kan frit afbestilles op til 4 uger før dato for booking
 • Reducering i antal kan foretages op til 8 dage før dato for arrangement
 • Afbestilling 2-4 uger før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 10% af kuvertpris x antal.
 • Afbestilling 1-2 uger før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 50% af kuvertpris x antal.
 • Afbestilling mindre end 8 dage før arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 100% af kuvertpris x antal.

OBS: I det tilfælde der er bestilt mandetimer (kok, tjener, opvasker o.lign.) medfører dette et afbestillingsgebyr på 50%, ved afbestilling mindre end 4 uger før arrangementet. Gebyret udgør lønninger til personale som ikke kan afbestilles så kort tid før arrangementet.

Ved 10 kuverter og herunder:

 • Kan frit afbestilles op til 8 dage før dato for arrangement
 • Reducering i antal kan foretages op til 8 dage før dato for arrangement
 • Afbestilling mindre end 8 dage før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 20% af kuvertpris x antal.

Ved afbestilling af arrangementer på Malsk Spisehus

Dette gælder selskaber, møder og andre former for forsamlinger og forudbestilte arrangementer.

Ved 20 kuverter og op efter:

 • Kan frit afbestilles op til 8 uger før dato for arrangement
 • Reducering i antal kan foretages op til 8 dage før dato for arrangement, dog maksimalt med 3 kuverter gældende fra 3 uger før dato for arrangement
 • Afbestilling 4-8 uger før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 25% af kuvertpris x antal.
 • Afbestilling 2-4 uger før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 50% af kuvertpris x antal.
 • Afbestilling mindre end 14 dage før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 100% af kuvertpris x antal.

Ved 19 kuverter og herunder:

 • Kan frit afbestilles op til 4 uger før dato for arrangement
 • Reducering i antal kan foretages op til 8 dage før dato for arrangement, dog maksimalt med 3 kuverter gældende fra 3 uger før dato for arrangement
 • Afbestilling mindre end 1-4 uger før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 50% af kuvert- og/eller deltagerpris x antal.
 • Afbestilling mindre end 8 dage før dato for arrangement, medfører et afbestillingsgebyr på 100% af kuvert- og/eller deltagerpris x antal.

I det tilfælde at der ikke er indgået aftale om en kuvertpris for arrangementet, vil aflysningen blive beregnet ud fra en kuvertpris på 895 Kr. pr. kuvert.

Afbestilling/udeblivelse ved bordreservation ved særlige events

Ved køb af event- og/eller spisebilletter via DinnerBooking, henviser vi til reglerne på deres side: Billetter – Terms and conditions (dinnerbooking.com). Deres overordnede reglement for køb af diverse produkter som gavekort etc., finder du her: Terms and conditions (dinnerbooking.com)

Ved afbestilling og/eller udeblivelse fra en bordreservation ved særlige events som Skaldyrsaftens, Valentines o.lign. vil gæsten blive opkrævet gebyr tilsvarende billet/menupris for arrangementet og antal bookede personer.

Forudbetalt depositum og reservationsgebyr

Malsk Spisehus forbeholder sig retten til at opkræve reservationsgebyr for lokalereservation, samt depositum for større arrangementer på Malsk Spisehus, samt ved levering ud af huset.

Reservationsgebyr for lokalereservation på 3500,- opkræves ved indgåelse af aftale om afholdelse af arrangement på Malsk Spisehus. Anmodning om indbetaling med relevante informationer, fremsendes via mail. Gebyret modregnes det samlede slutbeløb for arrangementet. Din lokalereservation er gældende når indbetalingen er nået Malsk Spisehus.

Ved større arrangementer, bryllupper, konfirmationer o.lign. forbeholder Malsk Spisehus sig retten til yderligere at opkræve depositum på 20% af hele arrangementet, samt reservationsgebyr for lokalet forud for arrangementsdato. Depositum og reservationsgebyr modregnes det samlede slutbeløb for arrangementet. Bookingen for dit arrangement er gældende når depositum og reservationsgebyr er nået Malsk Spisehus.

Bemærk at forudbetalt reservationsgebyr, ikke refunderes ved afbestilling, uanset om afbestillingen er indgivet rettidigt. Vi henviser høfligt til Juridisk Rådgivning, HORESTA.

Reklamation og klagevejledning

På Malsk Spisehus sætter vi altid pris på at få feedback, både det sjove og knap så sjove. Skulle uheldet være ude og en ”knast” være opstået, ønsker vi som udgangspunkt, at vi som parter, finder en løsning indbyrdes. I den forbindelse kan du/I altid ringe til os på tlf.: 5855 0645, eller skrive til os på kontakt@malsk.dk. I forbindelse med fejl og mangler, henholder vi os som udgangspunkt til skriftlig dokumentation, herunder fremsendte ordrebekræftelser og kommunikation via mail.

Desuden er der mulighed for at sende en klage til  Klageportalen – Nævnenes Hus (naevneneshus.dk).

Scroll to Top