Årets Gang Menu Vinter
Årets gang menu
Februar & Marts
Forret
Sprød rillette af okse
Løgsoubise, coleslaw
Syltet svampe & estragon mayo
Smør & groft kuvertbrød på mel fra Mejnerts mølle
Hovedret
Culotte af gris i honning/senneps marinade
Braiseret kalvespidsbryst i glasering
Bagte beder & brændte løg
Knust kartoffelgratin med urter
Portvinsauce
Salat
Perlebyg med løg cassoulet
Grønkål med blomkåls cous cous & mandler
Yoghurt dressing peberrod
Dessert
Solbær panna cotta med baily karamel, kakao crumblé
& vaniljesyltet havtorn
Hele den beskrevne menu ud af huset
Ud af huset
kr. 365,- pr. kuvert
Minimum 6 kuverter
Som selskab I huset
450,- Kr. pr. kuvert eksl. drikkelse
Minimum 15 kuverter
Tilkøb citron kyllingebryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert
PRAKTISK INFO
Disse buffeter er nøje udarbejdet til det formål at gøre det nemt og overskueligt for dig som vært, da vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan være nærværende med dine gæster.
Derfor har vi portionsanrettet forretten & desserten. Til alle vores buffeter følger der to slags salater med efter sæsonen, disse er anrettet og klar til servering. Hovedretten er varm og veltilberedt her skal kødet blot skæres for samt anrettes i eget service. Kan serveres som en buffet, eller som små delebuffeter.
Vi anbefaler at afhente så tæt på dit serveringstidspunktet som muligt dog ikke senere end kl. 17.30