Årets Gang Menu i Huset
Årets gang menu
vinter
Februar - Marts
Forret
Sprød rillette af okse
Løgsoubise, coleslaw
Syltet svampe & estragon mayo
Smør & groft kuvertbrød på mel fra Mejnerts mølle
Hovedret
Culotte af gris i honning/senneps marinade
Braiseret kalvespidsbryst i glasering
Bagte beder & brændte løg
Knust kartoffelgratin med urter
Portvinsauce
Salat
Perlebyg med løg cassoulet
Grønkål med blomkåls cous cous & mandler
Yoghurt dressing peberrod
Dessert
Solbær panna cotta med baily karamel, kakao crumblé
& vaniljesyltet havtorn
kr. 450,- pr. kuvert
eksl. eget lokale & drikkelse
Minimum 15 kuverter
Tilkøb citron kyllingebryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert
Årets gang menu
konfirmation / forår
april - maj - juni
Forret
Mild BBQ varmrøget laks
Citron marineret tigerrejer
Rødløgschutney & langtidsbagte små tomater
Ramsløgsmayo & sprød chips
Smør & groft kuvertbrød på mel fra Mejnerts mølle
Hovedretter
Grillet kyllingebryst I timian & honning
Langtidsstegt Oksefilet med citron & rosmarin
*Danske kartofler vendt i smør & røget urtesalt
**Bagte gulerødder & grønne asparges
Estragon demi glace
Salat
Sprød salat med radis, gulerod, beder & soya ristet solsikke
Hvedekerner med spidskål, grillet springløg, persille & frisk agurk
Syrnet mormordressing
Dessert
** Rabarber kompot med hyldeblomst mousse
crumblé af makron & krystalliseret hvid chokolade
* når sæsonen tillader det, vil det være nye danske Kartofler
** når sæsonen tillader grønne asparges vil det være brændt broccoli
** *når sæsonen tillader det, vil desserten skifte til Jordbær
kr. 450,- pr. kuvert
eksl. eget lokale & drikkelse
Minimum 15 kuverter
Tilkøb Braiseret kalvespidsbryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert