Årets Gang Menu i Huset

Årets gang menu

vinter

Februar - Marts

Forret
Sprød rillette af okse
Løgsoubise, coleslaw
Syltet svampe & estragon mayo
Smør & groft kuvertbrød på mel fra Mejnerts mølle
Hovedret
Culotte af gris i honning/senneps marinade
Braiseret kalvespidsbryst i glasering
Bagte beder & brændte løg
Knust kartoffelgratin med urter
Portvinsauce
Salat
Perlebyg med løg cassoulet
Grønkål med blomkåls cous cous & mandler
Yoghurt dressing peberrod
Dessert
Solbær panna cotta med baily karamel, kakao crumblé
& vaniljesyltet havtorn
kr. 450,- pr. kuvert
eksl. eget lokale & drikkelse
Minimum 15 kuverter

Tilkøb citron kyllingebryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert

9D8A8560

Årets gang menu

konfirmation / forår

april - maj - juni

Forret
Mild BBQ varmrøget laks
Citron marineret tigerrejer
Rødløgschutney & langtidsbagte små tomater
Ramsløgsmayo & sprød chips
Smør & groft kuvertbrød på mel fra Mejnerts mølle
Hovedretter
Grillet kyllingebryst I timian & honning
Langtidsstegt Oksefilet med citron & rosmarin
*Danske kartofler vendt i smør & røget urtesalt
**Bagte gulerødder & grønne asparges
Estragon demi glace
Salat
Sprød salat med radis, gulerod, beder & soya ristet solsikke
Hvedekerner med spidskål, grillet springløg, persille & frisk agurk
Syrnet mormordressing
Dessert
** Rabarber kompot med hyldeblomst mousse
crumblé af makron & krystalliseret hvid chokolade
* når sæsonen tillader det, vil det være nye danske Kartofler
** når sæsonen tillader grønne asparges vil det være brændt broccoli
** *når sæsonen tillader det, vil desserten skifte til Jordbær
kr. 450,- pr. kuvert
eksl. eget lokale & drikkelse
Minimum 15 kuverter

Tilkøb Braiseret kalvespidsbryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert

Årets gang menu

Sommer / Bryllup

juli - august - september

Forret
Citrus rimmet Hellefisk
Ørredrogn i æble
ærter & radis crudeté
Aspargesmayo & sprødt skinke
Smør & groft kuvertbrød på mel fra Mejnerts mølle
Hovedret
IPA Braiseret kæbe af gris i glasering
Langtidsstegt Oksecuvette med mild pebergranulat
*Stegte Danske kartofler vendt ramsløgs vinaigrette
**Brændt blomkål & Grillet Squash
Rødvinssauce
Salat
Perlebyg, agurk, persille, fennikel og tomater
Sprød sommersalat, bær, feta, gulerod, radise & ristet mandler. Sur/sød hvidløgs dressing
Dessert
***Panna cotta på Hvid chokolade & danske Jordbær
Brud af brownie & tørret verbena
*så længe sæsonen tillader det, vil det være nye danske Kartofler
**når majsen er klar til høst vil det erstatte den brændte Blomkål
***Når jordbærsæsonen slutter, skiftes der til brombær
kr. 450,- pr. kuvert
eksl. eget lokale & drikkelse
Minimum 15 kuverter
Tilkøb citron kyllingebryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert

Årets gang menu

Efterår

oktober - november

Forret
Kammuslinge-soufflé
Løgmarmelade, rødbedemayonnaise & baconstøv
Serveres med maltbrød & smør
Hovedret
Langtidsstegt okseculotte med honningmarineret farvet gulerødder
Ryg af gris med sennepsglasering & brændt pastinak
Pommes rissoles med persillesalt
Timiansauce
Salat
Speltsalat med fennikel, spidskål & æble
Grønkål med blomkålssne & mandler
Yoghurtdressing på estragon
Dessert
Solbær-panna cotta med broken solbærgel, syltet solbær
Hertil brud af citronmazarin & hvid chokoladecrumblé
kr. 450,- pr. kuvert
eksl. eget lokale & drikkelse
Minimum 15 kuverter
Tilkøb citron kyllingebryst kr. 55,- pr. kuvert
Tilkøb af Vanilje is kr. 35,- pr. kuvert
Scroll to Top