Årets Gang Menu/Buffet

Oktober, November & december

Forret

Torskebrandade med Baconsne og syrlige rygeostcreme,  toppet med syltet gule beder & urter

Kyllingerilette med sød og syrlig løg/æble chutney anrettet med svampe aioli & kørvel

Serveret med smør og kuvertbrød

Hovedret

Rosastegt filet af kalv med honning timian glaseret beder

Kæber af gris, braiseret i øl og æble med sauté af svampe og kål

Rustik kartoffel tilsmagt dijon og citron vendt med persille

Brombær sauce

Græskarsalat med grønkål, blåbær og salt mandler

fennikelsalat med æble, lilla spidskål og sesam

Spelt salat med kikærter, syltet tomat og friske urter

Bearnaisedressing 

Dessert

Panna cotta på fløde og vanilje med syltet blommer i egen sirup på madeira hertil mandelcunch med chokolade chunks 

Ud af huset
295 Kr. pr. kuvert

Minimum 4 kuverter
Muligt at tilkøbe det 3. slags kød eller hjemmelavet is til desserten

Som selskab I huset
385 Kr. pr. kuvert

Minimum 20 kuverter

Scroll til toppen